Sandras Vecka Iv

Den här berättelsen handlar om Sandra. Hon är 16 år och bor i en förort i södra Stockholm som heter Fittja. Hon bor med sin pappa i en lägenhet i ett område som är mycket stökigt. Pappan jobbar som lastbilschaufför och är sällan hemma och Sandra får ta ett stort ansvar. När pappan är hemma så festar han hårt med sina bekanta och somnar oftast framför teven med ett antal ölburkar framför sig. Hon är bara 1,54 cm lång och väger 45 kilo. Blåa rådjursögon och alltid ett leende i ansiktet. Brösten är ganska små och hennes rumpa får hon många kommentarer om att den är fin. Hon har ett stort musikintresse och det är oftast det hon lever för. Tung svart metall och det ser man även på hennes stil. Hennes hår består av långa dredds som går ner till slutet av ryggen. Hon har fastnat för piercningar som hon har gjort hos icke nogräknade tattobutiker. Tungan har en stav, en ring i ögonbrynet, ring i underläppen, 5 hål i ena örat och tio i andra. Hon vill även tatuera sig men där har pappan satt stopp. Hennes kläder består mesta av svart. Detta är en vecka i hennes liv, måndag till söndag.

Torsdag

Jag vaknade av att pappa knackade på min dörr.

– Hur länge ska du sova. Klockan är nio nu! Jag lyfte huvudet sömndrucket och försökte samla tankarna. Var är jag? Vilken dag är det? Jag spanade in klockan och räknade ut att jag sovit i åtta timmar och det var torsdag.

– Men jag börjar ju senare på torsdagar, ljög jag. Jag var hur försenad som helst.

– När börjar du då?

– 12, fortsatte lögnen.

– Okej då, ska du ha frukost?

– Nä jag tar något på väg sen.

– Du äter ju ingenting nuförtiden ju.

– Gör jag visst, fortsatte min lögn. Tänkte på att jag inte ätit nästan inget igår.

– Okej, jag måste till jobbet nu, tog lite morgonledigt så det blir väl långdag på jobbet idag.

– Vill du ha kaffe då?

– Tack. Pappa gick sin väg in till köket. Jag reste mig upp och stängde dörren och tog på mig en tröja och gick ut i köket och satte vid köksbordet.

Pappa ställde fram en kopp kaffe framför mig och jag tackade nej till sockerbiten han var på väg att läggas i mitt kaffe. Jag förde koppen till munnen och det kändes som att detta inte var helt fel. Började fundera över denna omtanke från min normalt frånvarande pappa.

– Ja, jag måste lätta nu, jo är du hemma i helgen eller ska du ut och fara. Du är ju hemma sällan nu förtiden frågade han och fortsatte förhöret med, och hur är det med det här garagehistorien?

– Åh, måste vi ta det nu, kan vi inte prata om det sen när jag är mer vaken?

– Vi kan lägga det åt sidan, jag har bestämt mig för att det hjälper inte med att försöka styra dig, det är nog för mycket mamma i dig. Hon var också ett vilddjur och galenpanna, avslutade han. Min mamma drog när jag var fem och hade inte sett henne sen dess och bor numera i Kanada tror jag. Min pappa är mycket förtegen gällande det. Ryktet var att hon var ständigt otrogen mot honom och drog för att familjegrejen inte passade henne. För mig var det så att jag hade ingen mamma, kände inget behov. Jag ryckte till, bort med sånt skit. Just nu kändes livet hur spännande som helst. Galna grejer som händer och jag lovade att ge mig hän till allt. Undrade drömskt vad för saker jag skulle ge mig in i dag. Oftast så löste sig sådana saker själv. Gå och dagens öden och äventyr händer dig utan att du behöver styra själv.

– Ja jag måste dra nu, nå är du hemma i helgen?

– Nä, tyvärr. Jag sover nog över och är med Cissi i helgen, ljög jag. Ville inte berätta om min Göteborgs resa.

– Kan du vara hemma på söndag då?

– Jo, då är jag hemma, hurså?

– Inge speciellt, några polare kommer. Tänkte ha lite pokerkväll och tänkte du ville vara med. Umgås lite.

– Jo, svarade jag försiktigt.

– Bra, jag drar nu.

Jag tittade som ett fån efter pappa men han försvann genom dörren. Vad menade han med det? Jag reste mig upp och gick till mitt rum.

Jag slängde mig ner på sängen och pustade ut. Visst kändes det väldigt krystat när jag pratade med pappa. Kändes som mil mellan han och mig nu. Jag klarar mig själv resonerade jag. Varför detta intresse i mig helt plötsligt. Inte en chans att jag skulle gå ner på honom och gapa stort. Inte hans kompisar heller. Jag funderade ett tag och kom fram till att detta var en bra dag att skolka på. En mycket bra dag. Jag låg ett bra tag och stirrade i taket och funderade. Undrade om jag kanske var mentalt störd som hamnade i dessa situationer hela tiden. Jag kom fram till att det var hur skönt som helst att låta sig utnyttjas av dessa män. Jag undrade om jag drabbats av kronisk kåthet. Det pirrade i kroppen när jag tänkte på de senaste dagarnas händelser. Jag såg riktigt fram emot lördagen och fnittrade för mig själv. Jag började fingra på mig själv. Jag är jordens största gangbang drottning utsåg jag mig själv till.

Började tänka på den turkiske killen jag mötte på vägen hem igår att om jag måste visa respekt och insåg att jag hade hamnat i ett knepig situation. Jag hade ett fett problem där. Jag hade nästan bestämt att jag inte skulle beblanda mig med dessa människor igen och kanske inte låta mig utnyttjas på hemmaplan. Hur skulle jag slinka ur detta? Jag vet att snart skulle de söka upp mig och dessa människor var inte att leka med. Jag suckade djupt och tittade in i väggen istället och undrade om inte detta var en bra dag att bara sitta hemma och dega. Gömma sig för omgivningen.

Jag kollade in min mobil och såg att jag hade fått ett sms. Det var från Joakim och det stod, hej, gumman, allt väl med dig. Jag funderade vad han ville. Jag hade gett honom mitt nummer av ren artighet. Han var ingen kille som jag kände mig attraherad av och det var i stundens hetta som jag hade låtit honom vara med. Tyckte nu när jag tänkte efter att han var en riktig tönt. Stora flaskbottnar till glasögon, tunn och dålig hy. En riktig mammas pojke fast han var i 35 års åldern. Inte något som jag tände på. Av ren artighet svarade jag, tack det är bra. Innan jag hann lägga ifrån mig mobilen så pep det till. Det var en snabb rackare tänkte jag. Det stod att han tyckte att det var så häftigt i går och undrade vad jag skulle göra idag. Inget svarade jag snabbt. Han hade ju bra tryck i sin kuk det måste jag erkänna men jag ville inte han någon fortsättning.

Det pep till snabbt. Han undrade om jag skulle göra något idag och han kunde bjuda på en fika inne i stan. Han bodde vid slussen. Var ingen bra ide tyckte jag men nu kom ett tjat. Jag slutade svara men han bombade mig med sms. Jag svarade till slut att visst kunde vi fika men att jag inte hade så mycket tid, men en snabb fika skulle funka. Vi bestämde att vi skulle ses vi tolv inne vid slussen. Jag tänkte att det här är en kille som jag inte ens ville synas med.

Jag duschade snabbt och sminkade mig och tog på mig en svart kjol och svartröd tröja med Mayhem på. Mycket avskräckande för klena män skrattade jag. Jag tog en banan till frukost

och skyndade mig till T-banan och satt och stirrade genom fönstret och drömde mig bort.

Plötsligt satte sig en turkisk man med ett kraftigt grått skägg mitt emot mig efter ett par stationer. Jag gav honom en blick och sedan fortsatte jag att titta ut i fönstret.

– Mohammed väntar fortfarande på att du visar honom respekt för den hjälp han gett dig, sade han plötsligt.

– Va, sade jag förvånat, förföljde dessa män mig, och nu tyckte jag mig känna igen mannen. Var inte han någon av dem i parkeringsgaraget? Hade jag haft denna mans kuk i mig och jag mindes honom inte.

– Han har gett order om att du inte ska störas. Du ska inte behandlas som det jag tycker du är personligen. Han vill att du ska komma till honom på klubbhuset.

– Ja, det ska jag, men jag har haft lite att göra, snart, jag lovar.

– Bra sade han och lämnade mig och klev av i Skärholmen.

Shit tänkte jag. Jag har problem. Jag våndades lite på vägen till Slussen och kände lite magont. Jag var framme och gick intill Mariahissen och där stod Joakim vinkande och mötte upp mig. En kram och så gick vi mot ett fik. Väl där så tog vi varsin kopp kaffe på uteserveringen och han tog en bulle och jag tände en cigarett. Vi började prata och han växte i mina ögon. Han forskade på Stockholms universitet i statsvetenskap och vi pratade om allt. Hur tråkiga kläder som helst hade han. Kunde man inte hitta gråare kläder tänkte jag. Men han var intressant och vi pratade om meningen med livet och han lanserade sin treo teori som jag skrattade åt. Livet var som en treo att när man dör så löses man upp som en treo. Det finns inget efter så det gäller att leva medan man kan. Han kände sig lite dum att hade begravt sig i böcker och inte levt ordentligt och att jag hade väck något hos honom. Jag höll med om att man bör passa på medan man lever.

Vi satt säkert i två timmar och filosoferade och jag kom på mig själv med att inte skämmas i denne mans sällskap. Började studera honom med ett leende. Inuti verkade han vara kanon och helt underbar även om det yttre saknades. Jag blev intresserad. Vi reste oss upp och började vandra. Vi gick ett bra tag runt på söder och pratade och pratade. Plötsligt frågade han.

– Ska du hänga med mig hem och se hur jag bor?

– Nä jag ska nog dra hem, tyvärr.

– Synd, svarade han. Han kramade mig och jag kramade tillbaka och sen möttes våra blickar. Vi tittade länge och jag närmade mig honom och han närmade sig mig. Våra läppar möttes och vi kysstes. Först försiktigt sen mer passionerat. Han var en mästare och jag blev matt i benen.

– Säker på att du inte ska hänga på hem?

– Hmm, din fuling, jag kan hänga på ett litet tag. Vi började vandra mot hans lägenhet.

– Här är bor jag. Han pekade på dörren mittemot och fortsatte, där bor farsan, själv, min morsa och farsa är separerade sen länge. Han öppnade dörren och vi var inne i hans lägenhet. Det var en etta med köket närmast och ett vardagsrum som var avdelat med ett skynke som jag gissade att han hade sin säng. Vi slängde varandra en blick sen kastade vi oss på varandra. Under heta kyssar så slet vi av oss kläderna. Han lyfte mig och satte mig på köksbordet och överöste mig med kyssar. Han kysste mig på insidan av låren och arbetade sig närmare och närmare. Precis när jag skulle känna hans tunga stoppade jag honom.

– Stopp, du vet att det här inte kan bli något.

– Va, vadå?

– Det här är bara sex för mig.

– Ja, det förstår jag, sade han medan han satte sig ner och tog tag i mina höfter och drog mig till hans ansikte som jag var dagens rätt. Han började med att leka med sin tunga på min springa och sög på min klitta och nafsade lite på den. Jag stönade.

– Lite svårt att diskutera när du håller på, stönade jag.

– Nä, fortsätt sade han med ansiktet nerborrad i min fitta.

– Jo, jag känner lite för dig, du är helt underbar men jag kan inte binda mig med någon. Jag vill knulla runt som det känns nu. Åhh fortsätt. Han avbröt sig och sade.

– Kära du. Jag vet om mitt yttre och vet att jag inte är någon skönhet och du är hur snygg som helst.

– Sluta, eller fortsätt skrattade jag och pekade på min fitta.

– He, he, jo jag accepterar att vara din KK emellanåt. Vill bara att vi umgås då och då. Jag är precis ett lika stor pervo som du. Jag kan till och med arrangera gangbang för din skull, se på när du sätts på av andra. Fixa killar som knullar dig. Bara jag får vara med ibland och umgås och ibland knulla dig. Jag accepterar att du vill ha total frihet.

– I så fall är du unik, svarade jag

Han fortsatte och slicka mig mer intensivt och detta var han mästerlig på. Han lät tungan vandra och stack den djupt inne i mig och retades med anus och jag höll på att explodera. Han reste sig upp och jag såg hans kuk peka rakt ut. Jag gled ner från bordet och ställde mig på knä och tog tag i hans kuk och runkade den sakta och studerade den. Den var inte något ådrig alls utan slät, något smal men ca 25 cm. jag gapade och slöt mina läppar om kuken och sög den i djupa och långa drag med blicken fixerad på Joakim och han tittade ner på mig och jag såg att han njöt. Jag sög inte länge alls förrän han lyfte upp mig och lade mig på bordet. Han närmade sig mig och nosade med kuken i min springa och trängde försiktigt in i mig. Jag tittade in i hans ögon när han sakta började att knulla mig med långsamma drag. Han lutade sig fram och kysste mig och vi andades i varandras munnar medan han förde sin kuk ut och in i min fitta. Jag lade mina armar på hans axlar och lät mig bli uppfylld av honom.

Han vände på mig och tog mig bakifrån och höll mig i höfterna när han fortsatte med att försiktigt knulla mig. Jag låg på bordet och njöt. Efter ett tag så slutade han och nosade med kuken i mitt anus och han gled centimeter efter centimeter in i mig till han kom in i botten. Han fortsatte att knulla mig långsamt och jag märkte att han började andas häftigare. Jag gled ur honom och gick ner på knä och tittade på honom medan han runkade kuken framför mitt ansikte. När jag såg att han var på väg så slöt jag mina läppar om hans kuk och han sprutade stråle efter stråle av sperma in i min mun och jag svalde stråle efter stråle och inte en droppe kom ut då jag snabbt svalde sperman. Jag sög hans kuk ren och sade att:

– Detta var hur skönt som helst. Lugnt och fint.

– Förlåt, jag ska gå hårdare fram nästa gång.

– Varför vänta, skrattade jag. Han skrattade och vi lade oss i hans säng och gosade ett tag och märkte att han var på gång igen.

Han låg på rygg i sängen och jag smekte hans kuk och lekte lite med den. Efter ett tag lade jag mig mellan hans ben och pussade och kysste hans kuk överallt och pussade kulorna och slickade kuken och pungen och tog i kulorna i munnen han stönade och njöt med armarna bakom huvudet. Jag sög länge och väl och kom in i ett trans då jag sög honom i långa drag samtidigt som jag kelade med hans kulor. Plötsligt så knackade det på dörren.

Vi rusade upp och jag blev lite panikslagen.

– Vem är det??

– Jag ska kolla. Joakim gick till dörren och kollade in i tittögat.

– Fan, farsan, klä på dig.

– Men hallå, måste du öppna.

– Ja, svarade han. Jag tog på mig tröjan snabbt och kjolen. Han klädde sig snabbt och öppnade.

– Hej.

– Hej.

– Jo, det här är Sandra, sade Joakim. Han var i 60-70 års åldern och flintskallig men ganska rund, men såg ganska glad ut. Han hade jämnt grått skägg.

– Jaså, hej sade han och tog mig i hand. En kompis till Jocke här alltså. Han vände sig till Jocke och viskade bekymrat, är hon inte lite för ung för dig?

– Ålder spelar ingen roll, det är bara en siffra svarade jag och log.

– Jo det är sant, ja jag ska inte störa allt för länge. Kul att Jocke hittat någon att vara med. Äntligen. Jag trodde att det var kört där. Jocke erbjöd sin pappa kaffe och vi satte oss ner och pratade och jag tände en cigarett men kom på mig att fortfarande vara kåt och lite försiktigt styrde det trevliga samtalet in på sex.

– Ja, förr var det inte så sexfixerat som allt är nu, i media och så, sade Jockes pappa.

– Men hade inte folk det så mycket då? frågade jag.

– Jovisst, men det fanns inte i media och kvällstidningarna.

– Ursäkta, men hade folk munsex mycket, eller pratades det inte om det, bröt Jocke in.

– Jo säkert men Jockes mamma tyckte aldrig om det om du ursäktar Jocke.

– Så du har aldrig haft det då? Frågade jag helt och vågade inte titta in i hans ögon.

– Den frågan behöver jag inte svara på sade han och reste sig och gick mot dörren.

Nu kände jag mig helt dum inombords och viskade till Jocke att jag ville be om ursäkt och att han skulle gå efter honom. Han reste sig och gick efter sin pappa. Jocke och hans pappa hade en vild diskussion i hallen och under stora protester kom de båda in i köket.

– Jag vill be om ursäkt, sade jag. Jag menade inte att reta upp dig, fortsatte jag medan Jockes pappa satte sig ner. Jag fortsatte, får jag fråga dig en sak men du får lova att inte bli arg?

– Jo, jag lovar, log han. Du förstår att jag inte är så van med att en lite flicksnärta som du pratar om sånt. Han skrattade till och såg glad ut. Jag viskade till Jocke och frågade om han skulle bli tokig om jag frågade han om jag fick suga av honom, för det fanns en sån stor sexuell spänning och om det var okej med Jocke. Han svarade och att det var mer än okej. Jocke vände sig till pappan och sade.

– Du ska veta att hon som sitter här är en jävel på att suga kuk.

– Hallå, så säger man inte, svarade pappan.

– Men jag använder ju bara vår vanliga stil när vi pratar ju.

– Jo, men nu har vi ju damsällskap här, fortsatte han upprört.

– Men det är ju sant, visa din tunga, Sandra, sade han och vände sig mot mig. Jag visade leende tungan med min stav i. Jocke fortsatte med att, den här runt kuken så sprutar man direkt, och sväljer gör hon gladeligen. Jag skrattade till. Jockes pappa sade.

– Du får ursäkta min son, sade han osäkert och reste sig men jag lade min hand på hans höft när han stod bredvid mig och sade.

– Men det är helt okej om du vill?

– Vill vad?

– Spruta i hennes ansikte, bröt Jocke in.

– Men Jocke, sade han röd i ansiktet men skrattade till och skakade lite på huvudet. Jag bara log och han fortsatte, du är ju bara ett flickebarn och jag hade utan att jag tänkt på det börjat fingra utanpå hans gråa byxor.

– Snälla frågade jag och såg bedjande ut när jag tittade upp mot honom. Jag fick inget svar utan han stod där och tittade ner på mig. Jag började känna på hans skrev och helt plötsligt så lossade han på sitt bälte och det var en tystnad i köket.

– Jag måste vara tokig, men vill du så ska jag inte vara nödbjudd, skrattade han och fyrade av ett varmt leende.

Jag knäppte upp hans byxor och drog ner byxorna långsamt och drog ner hans kalsonger. Hans kuk var inte helt hårt utan lite halvmjuk och var ganska så stor. Något större än Jockes. Jag började dra i den och när ollonet visade sig så började jag slicka på underkanten. Jag gapade och tog den in i munnen och nu växte den sig stor och hård.

– Hur känns det farsan, frågade Jocke.

– Skönt, stönade han samtidigt som han började smeka mitt hår.

– Jag heter Bertil stönade han. Jag log för mig själv och lät tungan spela på ollonet och började suga djupt och roterade min tunga samtidigt. Jag lade min hand runt kukroten och runkade honom och sög mer och mer intensivt. Jag märkte att Jocke stod bredvid och runkade sin kuk.

Jag sade med kuken i munnen att om det är okej att jag bara koncentrerar mig på hans pappa bara och Jocke svarade att han bara skulle spruta på mig sen. Jag nickade okej och fortsatte att suga fortare och fortare. Jag sög intensivt och slickade hans pung och slickade hans rot och lät tungan gå över hela kuken så den var riktigt blöt. Med båda mina händer så runkade jag och sög. Jag lät tungan vandra runt kuken och stack ut tungan slickade ollonet. Sen tog jag den i min mun och sakta, sakta försökte svälja den djupare och djupare. Jag vann centimeter efter centimeter och började få kväljningar. Till slut så lyckades jag svälja hela och började föra min mun fram och tillbaka med hans underbara kuk i min mun. Jocke satte sig på en stol och sa att jag skulle sätta mig på honom. Jag log och tog plats. Jag sjönk sakta ner på Jockes kuk.

– Så farsan, tryck in den i hennes röv.

– Det kan jag inte väl göra.

– Jodå, svarade jag leende mot honom samtidigt som jag red Jocke.

– Vi ska ju göra saker tillsammans, farsan och det här är väl sånt, skattade Jocke. Bertil tog plats bakom mig och började trycka på i mitt anus och det gick dåligt. Jag ska hjälpa dig sade jag och tog tag i hans kuk och försökte styra. Jag kände hur han pressade på samtidigt som Jocke knullade min fitta underifrån.

– Lugna dig lite Jocke, stönade jag.

– Det går inte, sa Bertil besviket.

– Smörj in den, sade Jocke till sin far. Bertil höll på med något bakom min rygg sen kände jag hans kuk mot min röv igen. Han mumlade att detta var nog inget för honom och jag sade med ett leende att det här kommer du inte att ångra.

– Jag kommer inte in, sade Bertil.

– Tryck på så håller jag i den, tryck ordentligt, uppmanade jag honom. Han pressade på och jag höll i kans kuk med ena handen. Jag kände hur han sakta, sakta kom in i min röv och jag fick lite svettningar i pannan och lite illamående. Men jag gav mig sjuttsingen på att den skulle in. Han kom in till slut centimeter efter centimeter och när den kommit in till hälften så sjönk han in med kuken till botten. Jag log mot honom och han såg stolt ut och höll tag i mina höfter med ett hårt grepp.

– Så farsan, ge horan kuk nu och knulla henne ordentligt, den här behöver du inte bry dig så mycket om, sade Jocke med ett flin och började med det jucka mig underifrån.

– Jaså, det är ett luder, sade Bertil nöjt och började knulla mig bestämt i röven. Han stönade och undrade att detta var det skönaste han upplevt och det var trångt och underbart.

Dubbelmackan var nu i full gång och jag satt som ett skruvstäd mellan far och son. De kom in i ett bra tempo och jag stönande lutade mig mot Jocke. Jag stönade högt och började skrika av vällust. Helt underbart kändes det att bli knullad och utnyttjad att dessa två. Bertil började stöna ännu mera och drog ut sin kuk och sade.

– Jag vill spruta som i porrfilmerna.

– Visst, sade jag och gled ur Jocke och gick ner på knä. Jag började suga Bertils kuk med inlevelse och fixerade hans blick hela tiden. Akta jag börja komma mumlade han och jag bara sög ännu mera intensivt och han stönade till och jag kände den varma sperman som började fylla min mun. Jag svalde och den kändes tjock och klumpig. Jag sög hans kuk ordentligt ren och medan jag gjorde det sade Jocke.

– Äh så här gör man när man sprutar, och så tog han min hand och jag satte mig på knä framför Jocke medan han runkade framför mitt ansikte och började spruta. Jag gapade och Jocke sprutade i min mun och ansikte och jag försökte fånga upp det mesta med min tunga. Jag var helt nedsprutad av Jocke för det var mycket sperma som han sprutat. Jag log en del och gick sakta mot badrummet för att fräscha upp mig. Jag lånade Jockes dusch och sminkade mig och gick en halvtimme senare ut. Då hade Bertil gått hem och det bara var Jocke där.

– Vad är klockan undrade jag?

– Halv åtta.

– Måste nog dra nu, sade jag. Vart tog han vägen?

– Han kände sig lite trött och kanske han skämdes lite för sitt beteende. Jag klädde på mig och sade hej till Jocke och han undrade om vi kunde hitta på något i morgon och jag sade att han skulle slå mig en signal i morgon så får vi se. Jag gick ut i trapphuset och gick mot dörren. Jag väntade lite och gick sedan mot Bertils dörr och knackade på. Efter ett bra tag så öppnades dörren med Bertil i morgonrock.

– Du gick utan att säga något, sade jag frågande.

– Åh, förlåt, sade han som vanligt med sitt varma leende och glada min. men jag kanske skämdes lite. Förlåt för mitt beteende.

– Nej, det är ingen fara, det var bara underbart sade jag.

– Ha, ha.

– Jag ska dra hem nu, ville bara kolla. Jag gick mot T-banan och vi kom överens om att detta var underbart och jag kanske kunde bara komma för att hälsa på honom. Jag tyckte han var så charmig.

Jag tände en cigg och vandrade och tyckte att jag var förföljd. Jag kollade bakåt hela tiden och insåg att jag var paranoid. Jag gick ner till plattformen vid medborgarplatsen och tåget till Norsborg kom in och det var ganska halvtomt och jag satte mig ner vid en plats som var halvtom. Vid Skärholmen så satte sig en man mitt emot mig, en utlänning. Han var i 35 års åldern och jag hade aldrig sett honom förut. Han hade mustasch och såg garanterat turkisk ut. Helt plötsligt utbrast han.

– Vart du på väg?

– Förlåt?

– Du är ju Sandra, Mohammed frågar efter dig varje timme, han vill att du kommer till honom.

– Jo, jag ska, men det är lite sent och jag ska till skolan i morgon, svarade jag.

– Liten stund hinner du, han vill bara se dig snabbt. Jag svarade inte och kände mig livrädd. Plötsligt ringde hans mobil och han började prata turkiska i ett par stationer. Vi närmade ss Fittja och när dörrarna öppnades sade han.

– Kom med här. Jag kände mig mycket obekväm men gjorde som han sade. På perrongen så mötte vi fem andra och två var mina turkiska klasskompisar. Vi stannade till och de började prata med varandra och jag började försöka smyga mig därifrån men en tog tag i min arm hårt. Jag kände mig ängslig och sade.

– Jag måste hem, fasan väntar.

– En lite stund, bara, sade en äldre kille i sällskapet. Vi började gå och två av dem pratade i mobil oavbrutet och alla pratade med varandra oavbrutet och jag förstod inte ett ord. Det verkade bestämda och jag började få lite ont i magen och det kändes inte bra och kände mig mycket osäker. Vi vandrade mot turkiska föreningen och vi kom innanför dörren. Det var en stort rum innanför med massa stolar och bod. Det var sex män som följt mig dit och cirka ett tjugotal män i lokalen med både gamla män och unga män. Min ena klasskompis kom emot mig och tog tag i min arm och sade.

– Följ med mig.

– Var ska vi?

– Du ska träffa vår ledare, Mohammed. Bäst du gör som du blir tillsagd. Han ledde mig till en dörr som han öppnade. Han knuffade in mig och stängde dörren bakom mig.

På en soffa satte Mohammed, den mycket gamle mannen som sprutat sperma i min mun i parkeringsgaraget. Han pratade turkiska med mig oavbrutet och jag stod frågande. Han vinkade mig till honom och jag tyckte att det var bäst att lyda. Medan han pratade började han tafsa på mig och klämma på min stjärt. Han började tafatt att ta av mig mina kläder under hans ständiga pladder. Till slut var jag naken. Han tog ett bastant tag mellan mina ben och pratade hela tiden. Han drog ner sin gylf och plockade fram sin kuk. Den var inte överdrivet stor och ganska slak. Jag svalde hårt och gick ner på knä och tog den i min mun och började suga honom. Nu pratade han ännu mer och jag märkte han började bli hård och jag slickade på den och lät min tunga vandra längs kuken. Jag sög den i långa drag och fick in hela kuken i min mun. Jag avbröt ibland och slickade med min tunga på hans håriga kulor samtidigt som jag runkade hans kuk. Han tog tag i mitt huvud lyfte mig bort från hans kuk och vinkade att jag skulle sitta ner på hans kuk, åtminstone tolkade jag det så.

Jag satte mig ner och förde in hans kuk i min fitta och han stönade till och jag satt på honom och hans kuk sjönk till botten i min fitta och red honom medan han hade sina händer på min midja. Han började blanda sitt prat med stönanden och jag red honom fortare och fortare och efter att tag så pratade han med bestämd röst och tryckte undan mig och pekade på sin hårda kuk. Jag böjde mig ner och började suga honom med långa intensiva drag. Jag ög med inlevelse och efter någon minut så kände jag den välbekanta smaken i min mun. Han började spruta sin sperma i min mun och jag svalde allt för det var ingen stor laddning som han sprutade. Han skrek till och dörren öppnades. Han talade till den som öppnade och han skrattade till svar. Jag undrade var de pratade om och han kom fram och ledde mig fortfarande naken till stora rummet som det var många i nu.

Han ledde fram min till en stol och jag kände mig mycket osäker och många händer var nu på min kropp och alla samlades runt mig och tafsade och kände på mig. Jag hade många händer på mig. Plötsligt kände jag ett grepp på min haka och när den handen vände på mitt huvud så tittade jag rakt på en hård kuk. Han drog mitt huvud mot den och jag började motvilligt suga den. Nu började alla klä av sig och med ett ängsligt pirr i magen så undrade jag hur skulle detta sluta. Fler kukar kom närmare mitt ansikte och jag sög en gång på varje och de bytte plats framför mitt ansikte. Två män tog tag i mig och lyfte mig och lade mig med ryggen på ett bord. Fram kom klasskompis Rashid och förde sin kuk till min fitta och tryckte den till botten och började knulla mig med sina händer på mina höfter snabbt. Han började knulla mig hårdare och snabbare.

– Vad är det som händer, frågade jag honom lite stönande, ingen säger något. Han sade ingenting utan en ny man kom och körde in sin kuk i mig. De gav mig tre fyra stötar och så kom det en ny man som trängde in i mig. Jag började bli blöt av detta och började leva mig in i situationen. En stor man i 40 års åldern vände på mig och lade mig med magen mot bordet så jag hade mina fötter på golvet. Han hade en enorm kuk i mina ögon. Minst 30 centimeter och ganska grov. Han fumlade med sina händer och började sära på mina skinkor och köra in ett finger i min röv. Han började sedan pressa sin kuk mot mitt anus. Jag skrek att nu får de vänta. Jag sträckte mig mot min väska och tog fram mitt bedövningsmedel och började smörja in min röv med den. Sen krävde jag att de skulle smörja in sina kukar med glidmedel. De gjorde det och nu började mannen att pressa sin kuk mot min röv igen och det gick trögt. Han höll sin hand sin kuk och pressade på allt han kunde samtidigt som han tryckte mig mot bordet hårt med den andra handen och det gjorde riktigt ont och jag kände mig illamående och trodde jag skulle svimma. Helt plötslig släppte det och han hade tvingat sig in i mig och han kuk gick till botten. Han började knulla mig i rumpan hårt och bestämt. Jag tog tag i bordskanten båda mina händer och höll mig fast medan han knullade mig våldsamt i röven.

Han höll sina händer på bordet och knullade mig hårt så att folk fick hålla kvar det bastanta bordet på plats, annars hade det flyttat sig framåt. Jag skrek av en blandning av smärta och njutning. Jag började hetsa honom och han tog i allt vad han kunde. Jag kände mig berusad och allt var i ett töcken. Han pumpade allt han kunde och det kändes som att jag skulle gå sönder. Efter ett tag så slutade han och fler började knulla mig i baken. Varje man knullade mig där i cirka två minuter, skulle jag tro och sen kom nästa man. Efter ett tag så slutade de.

Jag såg att de hade laget ett plastskynke på golvet och två man bar mig dit och jag stod på knä på det. Jag räknade ut vad som skulle hända. Alla stod och runkade runt mig och jag såg att min klasskompis kom emot mig och jag öppnade min mun och han körde in sin kuk där och jag sög lite sen runkade han framför mitt ansikte och jag tittade intressant på hans kuk och väntade mig hans sperma. Jag öppnade munnen och sträckte fram min tunga och första strålen var kraftig och träffade mig rätt i svalget. Jag stängde munnen och nästa träffade mina läppar. Jag öppnade munnen och han fortsatte att spruta varm sperma i mitt ansikte och mun. Jag svalde allt som kom i min mun. Nu kom nästa man fram och sprutade en lite tjockare och klumpig sperma i min mun. Det kom inte så mycket från honom men jag tog tag i hans kuk och sög den hårt ren från hans sperma och svalde den med ett leende.

Nu kom det fler fram och de stod på kö framför mig och de tömde laddning av sperma i min mun och ansikte. Jag började känna mig bra nedsprutad nu. Mitt hår var kladdigt och sminket började rinna. Jag hade sperma i hela ansiktet och der rann nerför min kropp. När en efter en kom fram så sa de något på turkiska för att få min uppmärksamhet så sprutade de sperma i min mun och ansikte och knappt hade någon sprutat klart innan nästa var framme och ville spruta ner mig. En del hade vattning sperma och en del hade tjock och klumpig sperma. Jag gapade så mycket jag kunde och svalde klunk efter klunk med sperma som de sprutade på mig. Efter ett tjugotal killar sprutat sperma i mitt ansikte och mun så kom killen som knullat mig först i röven, han med största kuken och tog tag i min nacke och runkade framför mitt kladdiga ansikte. Jag gapade stort och hans första stråle var kraftig och träffade mig i gommen. Den andra i svalget och han sprutade all sin sperma i min mun. Stråle efter stråle med klumpig och tjock sperma hamnade i min mun och jag vande mig med smaken och kunde inte få nog av härlig sperma. Det var så häftigt. Han var bra att sikta. Hans sperma rann ur mina mungipor och jag svalde en klunk. Han körde in kuken i min mun och jag sög den ren.

Under applåder så förde jag all sperma som hamnat i mitt hår och ansikte in i munnen och svalde. En kastade åt mig en handduk och jag började torka min kropp och ansikte. Rashid kom fram och sade på svenska till mig, de första svenska ord jag hört sen jag kom in i lokalen.

– Häftigaste jag varit med om.

– Jo, jag kan tänka mig det. Nu passar det att prata.

– Förlåt, men jag kände mig så osäker, grupptryck, du vet.

– Vad tror du jag kände mig.

– Förlåt, men jag ska se till att detta inte kommer ut, garanterat. Jag ser till att du skyddas.

– Tack.

– Du kanske vill hänga ut med till stan i morgon, det är ju fredag. Vi ska ut, killgänget.

– Jag får se. Mitt rykte lär inte vara det bästa efter denna vecka.

– Absolut inte, lovar. Ingen tänker så. Vi kanske kan hitta på något på en rast i plugget. Du kanske inte vet det, men jag är jävligt bra på att knulla.

– Jo, jag kanske kan dricka din sperma på muggen någon rast, sade jag vågat.

Jag klädde på mig och hela kroppen värkte och nu pratade alla svenska med mig och klappade om mig och kramade mig. Jag fick en extra varm kram av killen med stora kuken som hette Solani. Han tyckte vi skulle ses någon gång han och jag. Jag skrattade till svar att jag hade många beundrare nu.

Jag gick och jag fick lova att detta inte var sista gången. Jag kom hem och upptäckte att ingen var hemma och tog en lång dusch och gick ut i köket och insåg att jag inte ätit något idag förutom bananen i morse. Jag kände på ett äpple men nöjde mig med ett glas vatten. Proteiner hade jag ju fått, det får räcka. Jag satte mig framför datorn och såg att klockan var vid två tiden på natten. Jag chattade lite med killen från Göteborg som verkade inte göra något annat än hänga på nätet. Jag kände mig så trött och somnade till framför datorn och vaknade till efter ett tag och stapplade i säng som somnade snabbt. Än en gång hade jag glömt bort att ställa mobilen.

Det här var fjärde dagen i Sandras vecka. Fortsättning kommer. Fäll gärna kommentarer eller mejl om hur ni tycker det ska fortsätta. Ska det vara mjukare, eller hårdare, är det för perverst? Eller var det så uselt så man kan lägga ner? Detta är mina fantasier som jag skriver av mig, saker som jag aldrig skulle göra i verkligheten.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s