Sandras Vecka I

Den här berättelsen handlar om Sandra. Hon är 16 år och bor i en förort i södra Stockholm som heter Fittja. Hon bor med sin pappa i en lägenhet i ett område som är mycket stökigt. Pappan jobbar som lastbilschaufför och är sällan hemma och Sandra får ta ett stort ansvar. När pappan är hemma så festar han hårt med sina bekanta och somnar oftast framför teven med ett antal ölburkar framför sig. Hon är bara 1,54 cm lång och väger 45 kilo. Blåa rådjursögon och alltid ett leende i ansiktet. Brösten är ganska små och hennes rumpa får hon många kommentarer om att den är fin. Hon har ett stort musikintresse och det är oftast det hon lever för. Tung svart metall och det ser man även på hennes stil. Hennes hår består av långa dredds som går ner till slutet av ryggen i olika färger, mest svart, men även lila, röd och blå. Han har fastnat för piercningar som hon har gjort hos icke nogräknade tattobutiker. Tungan har en stav, en ring i ögonbrynet, ring i underläppen, 5 hål i ena örat och tio i andra. Hon vill även tatuera sig men där har pappan satt stopp. Hennes kläder består mesta av svart. Detta är en vecka i hennes liv, måndag till söndag.

Måndag.

Mobilen lät hemskt och varför måste den låta så högt., och varför så tidigt. Jag kramade kudden och i koma så tryckte jag på nej. Mobilen larmade inget mer den morgonen och när jag kvicknade till så såg jag att klockan var sent. Klockan nio och panik. Skolan hade redan börjat. Jag satte mig på sängkanten och tänkte att det var desamma och tänkte ta det lugnt. Det får bli sen ankomst idag. Jag släpade mig till duschen och duschade länge. Jag klädde på mig och det fick bli en t-shirt med Dummu Borgir på och svarta trasiga nätstrumpor och min svart röda korta kjol. Jag sminkade mig länge och sparade inte på kajalen. På med mina svarta kängor och jag tog på mig min svarta skinnrock som jag älskar och låste och tryckte på hissen. När jag kom ner på gatan så insåg jag att jag hade glömt mina skolböcker och hade ingenting med mig. Jag struntade och ville bara existera idag. Skolan var inte långt borta och skulle vara där om en kvart. När jag var framme så var klockan elva. Jag tänkte att jag struntar i lektionerna och softar en stund på en bänk i korridoren och går efter lunch.

Dörrarna slogs upp och ut strömmade elever från klassrummen och även mina kompisar som jag vinkade till och kände mig mycket gladare när jag såg dem.

– Tottsie, ropade det och gick emot mig. Varför alla kallade mig det vet jag inte. Mina kompisar heter Jennie, Mia och Cilla. Även de har samma stil som jag.

– Skolkat igen? frågade Mia.

– Sorry, svarade jag.

– Äh, du har inte missat något .

– Käka lunch? frågade jag

– Inge lust, svarade Cilla.

Sagt och gjort. Vi gick ut och rökte. Innan vi hade kommit till dörren så kände jag en hand på min axel, hårt.

– Jaså, var har Ni varit hela morgonen. Det var min lärare i ämnet kemi som jag helt struntade i. Det var en riktig snuskgubbe. Något fetlagd, flott hår och allmänt motbjudande. Han var lätt över femtio och var alla tjejers skräck och det gick många historier om honom och hans tafsande. Även att han hade gått hela vägen med några tjejer mot deras vilja. Ingen ville hamna i ett ensamt rum med honom.

– Jag kände mig sjuk, men nu känner jag mig bättre och tänkte vara med nu i eftermiddag.

– Nåväl, men du missade kemilektionen under förmiddagen så när har du din sista lektion idag?

– Klockan 15 cirka.

– Okej, då kommer du till kemisalen. Jag vill prata med dig, sade Gunnar som han hette.

Jag fick en klump i halsen och tänkte detta är inget som jag vill göra. Vi gick ut och jag tände en cigg och tog ett djupt efterlängtat halsbloss.

– Usch, tänker du verkligen gå? frågade Cilla.

– Har jag något val?

– Ring mig när du kommer därifrån, okej, så att inget händer?

– Ok, lovar.

Vi rökte några cigg och pratade musik och annat och sedan var rasten slut.

– Jag måste gå först, jag kommer snart, sa jag till mina kompisar.

– Kom inte för sent, fick jag till svar. Jag gick mot toaletterna och därutanför satt det vanliga gänget med invandrarkillar som alla försöker undvika. Kriminella och behandlar oss “svennetjejer” som de kallar oss som skit. Vi är bara horor i deras ögon. Jag tycker inte om deras stil. Hip Hop suger.

– Hey, Tottsie!!!

– Du har ju inga stora tuttar, varför kallas du det?

De fick fingret. Genast reste sig de sju killarna och började gå emot mig. Jag flydde in i tjejernas. Räddad. Varför jag så dum och visade fingret tänkte jag när jag tittade mig i spegeln. Jag ville bara kolla mig själv innan jag gick på lektion. Plötsligt slog dörren upp och in kom killgänget.

– Vad gör ni här? frågade jag.

– Horor ska inte visa fingret, sade någon av dem. Ena killen tog tag i mig och höll tag i mig hårt och stirrade hårt på mig.

– Har du fått riktigt med man någon gång? Jag svarade inte.

– Nu gör vi henne ropade någon, horan ska få! Killen som höll i mig tryckte ner mig på knä och sade att

– Nu gapar du fint. Han började gräva i sina stora byxor under stort jubel av gänget när dörren gick upp och en lärare stod i dörren.

– Vad händer här???

Alla killar fick brått och försvann ur tjejernas. Jag satt på golvet och tänkte, vilken tur jag hade. Läraren hjälpte mig upp och det var det gamle matteläraren.

– Vad hände? Frågade han.

– Det såg du väl, svarade jag.

– Jo, men du kanske ska tänka efter och sluta klä dig så där utmanande, killar kan lockas.

Vilken idiot tänkte jag och lösgjorde mig från hans hand och gick mot klassrummet. Jag var bara fem minuter sen. Vi skulle ha historia.

Eftermiddagen gick fort och mötet med snuskgubben till kemilärare närmade sig. Så brukar det vara när något otäckt väntar. Jag tog ett stort andetag och svalde djupt innan jag gick in i kemisalen. Bakom katedern satt Gunnar och väntade på mig. Han ägnade inte mig en blick och reagerade inte förrän jag harklade. Han lyfte blicken och sade att jag skulle sitta ner. Han lämnade över en bok och sade att vi skulle gå igenom det som jag hade missat under förmiddagen. Han babblade på ointressant och försökte hänga med. Jag ville försöka, men jag fattade ingenting. Tillslut så var förläsningen klar och han sade.

– Det är viktigt att du gör ditt bästa nu, det gäller ditt betyg. Du är på väg att bli underkänd i kemi, det vill du väl inte?

– Nä, absolut inte.

– Så du måste anstränga dig mycket.

– Jag ska försöka.

– Eller så för du vara mer medgörlig mot mig så kan jag godkänna dig, sade han samtidigt som han gick mot dörren för att släppa ut mig. Precis när jag närmade mig dörren så hejdade han sig.

– Du vet vad jag menar med medgörlig?

– Nä

Han närmade sig med handen och klämde på min rumpa. Jag föste bort handen. Då tryckte han mig mot väggen.

– Jag hat tytt dina signaler, jag vet vad du vill.

– Nej sa jag tydligt

Han började smeka mina bröst med ena handen och den andra förde han under min t-shirt och handen bakom ryggen och tryckte mig mot han. Jag kände hans skrev mot min mage för han var så lång jämfört mot mig.

– Snälla sa jag och lyckade slita mig loss och snubblade ut ur rummet och ut i korridoren.

– Det är ditt ord emot mitt, skrek Gunnar efter mig när jag sprang därifrån. Jag stannade en bit utanför skolan och pustade ut. Jag ringde Cilla men det blev inget svar. Jag smsade henne och sade att det var lugnt. Funderade ett tag och undrade var jag skulle göra nu. Klockan närmade sig fyra och jag kände inte för att ge mig in i till stan. Jag började gå hem, i sakta mak. Innan man kommer hem så passerar man ett parkeringshus som ligger på vägen hem. Där sitter alltid A-lagarna och super och slänger alltid glåpord efter mig och idag var inget undantag. I dag satt det tre välkända män. Har sett dem många gånger.

– Tjena stumpan, klar med skolan idag eller?

– Fått någon kuk idag, skrattade den ena

– Hon ser verkligen ut som en hora sa den ena.

Nu blev jag lite putt och stannade till en bit fram och studerade dem ett tag. De såg mig inte. Jag smög bakom dem in i parkeringshuset och satte mig på ett betongblock och tände en cigg och studerade dem. Parkeringshuset hade inga fönster och insikten i i parkeringshuset var stor. Parkbänken låg utanför så de ser mig inte stirra på dem. Jag satt cirka 50 meter bakom dem. De skrålade och drack som inget hade hänt. Jag uppfattade ett ord då och då. Jag satt där i en timme och jag rökte cigarett efter cigarett. En av dem satte sig upp och skulle visa något och tjoade och stimmade. Han frös till och våra blicka möttes. Han fortsatte att prata med sina kompisar och verkade inte bry sig om mig. Men i fortsättningen så vände de alla tre sina huvuden och tittade på mig då och då. Detta fortgick i ytterligare en halvtimme. Då helt plötsligt reste sig en av dem och sade något till sina kompisar och tjoade på, men något i stil, men kom igen då vi gör det. De andra två reste sig och en verkade vara lite motvillig och de började gå mot mig de kom fram emot mig och den ena sade

– Varför sitter du här?

– Har inget speciellt för mig svarade jag.

Den ena var mycket mager med ett ovårdat skägg och ovårdat hår och tunnhårig. Cirka 50 år och hette tydligen Jocke. Erik hette han som var ganska glad av sig och hade en vit smutsig t-shirt på sig och han hade en mycket stor mage. Han vägde säkert 130 kilo och hade ett rött skägg och han skrattade hela tiden. Han var i 40 års åldern. Adil hette den utländske killen och han ar även han ganska rund men ganska reserverad och sade inte så mycket. De slog sig ner och började tjoa och stimma med mig och erbjöd mig öl och jag tackade ja och fick en öl i handen. Timmarna gick och jag började känna mig påverkad, ordentligt också. Detta var roligare än att slötitta på tv i en tom lägenhet.

– Du är Purras dotter eller hur? sade Erik

Jag stelnade till. Hur kunde han känna min pappa?

– Ja det stämmer, hur känner du honom?

– Känner och känner, vi festade mycket förr, men nu var det länge sen jag pratade med honom, hur är det med honom?

– Bra antar jag, han är inte hemma så ofta

– Känner ingen honom på det.

Vi lämnade ämnet och jag sade något rusigt

– Varför slänger ni alltid glåpord efter mig när jag passerar er???

– Äh vi skojar bara med dig, förstår du. Undrar bara om du fått något, he, he, ta inte illa upp.

– Det är okej svarade jag., det är väl annat för en som du som är så gammal, ni får väl inte upp den, skojade jag med Jocke, och även du Erik svarade jag.

– Va fan säger du, här står den som ett spett alltid sade de två samtidigt medan Adil sade inget.

– Vem är äldst, frågade jag.

– Jag är 41 sa Jocke och Erik är 38, och Adil är 59.

– Shit ni ser äldre ut tyckte jag. Och fortsatte, men du Adil som är så gammal så har den väl lagt av för länge sen sa jag retsamt. Adil reste sig upp och såg riktigt förbannad ut. Erik manade han att ta det lugnt och att tjejen bara skojar.

– Du håller käft, och sen tittade han argt på mig och fortsatte, här vilar inget, det är spett här också, sade han på sin dåliga svenska.

– Ja, jag tror dig, ta det lugnt och fick lite dåligt samvete för att jag sårat honom.

– Lilla slyna som du komma att säga att jag inte har hård, känn efter får du känna, den står som bara jävlar, sade han upprört. Erik och Jocke satt och tittade och sade inget alls.

– Nä det behövs inte sade jag lite osäkert.

– Känn efter röt Adil

– Låt henne va, sa Jocke.

– Okej skit i det då

– Nä, jag kan göra det sa jag lite skamset och önskade att hela diskussionen varit ogjord. Han reste sig igen och ställde sig med händerna på ryggen framför mig.

– Känn efter sade han.

Jag svalde hårt och lyfte min högerhand och kände utanför hans jeans. Det var en ordentlig bula som rymdes där och jag klämde försiktigt på bulan och rispade lite med naglarna på tyget och Adil stönade till. Jocke skrattade till

– Det räcker väl nu Adil.

– Är den alltid så här frågade jag Adil för den såg ut och vara stenhård och minsann hur stor som helst.

– Alltid, och speciellt när jag ser tjejer, sa Adil med stolthet i rösten, du får titta på den om du vill.

– Nja jag vet inte sa jag och fortsatte att låta min han smeka bulan

– Klart du vill se den ropade Jocke till

– Äh inte då sa Erik, det är ju bara en lite flicksnärta Den kommentaren från Erik fick mig lite förnärmad. Jag fick mod.

– Okej då. Jag försökte få upp byxknappen men den satt mycket hårt åt så Adil hjälpte till och knappen var loss. Jag drog försiktigt ned dragkedjan och tog tag i byxorna och föste ner dem till Adils knän. Jag smekte bulan på hans kalsonger och lirkade ut hans kuk som sprätte upp när den blivit befriad. En stor pulserande kuk var nu framför mitt ansikte. Den måste vara minst 25 cm lång tänkte jag. Jag började titta på den och tog min hand och tog tag i roten och lyte den och studerade den noga. Jag började runka den sakta och Adil stönade. Jocke och Erik tittade tyst på. Adil stönade och lade en hand på mitt hår och sade snälla, snälla. Jag förstod genast vad han ville och öppnade försiktigt munnen och pussade ollonet och lät min tunga spela på det sen öppnade jag munnen och började suga hans kuk i långa drag. Adil mumlade att jag skulle at det lugnt så att jag inte skulle få allt i mun. Det gör inget svarade jag och Adil slappnade av.

– Är det okej att vi är med på ett hörn frågade de andra killarna och jag nickade till svar samtidigt som jag sög AdIls kuk och koncentrerade mig på det. Jag hade av det här blivit hur kåt som helst. Allt var som en dimma och det började bli lite overkligt. Samtidigt som jag stod på knä och sög Adil så hade de två andra fått av sig byxorna i rekordfart och fick höra att fler vill känna på. Jag började runka två kukar samtidigt som jag hade Adils i munnen. Jockes var inte lika stor som Adils men Eriks kuk var ett monster, minst 30 cm. Jag turades om att suga deras kukar. Dimman tätnade. Vänta sade jag och fick hjälp med att få av mig kläderna. Erik satte sig ner på betongblocket och jag började suga hans stora kuk. Jag blev så kåt av Eriks stora kuk. Adil satte sig bredvid och jag turades om att suga deras kukar. Jocke gick bakom mig och började fingerpulla mig och förde in sina fingrar i min fitta och konstaterade skrattande att jag var jätteblöt och Erik skrattade till

– Så det var det här hon var ute efter. Jag skrattade till med Eriks kuk i munnen. Jocke tog tag i sin kuk och började föra den upp och ned i min springa och tog sen tag i mina höfter och med en stöt så begravde han kuken i mig. Han började att knulla mig med hårda stötar och konstaterade att en sån här inte ska ha några mjuka behandlingar. Jag stönade av vällust till svar. Jag knullades bakifrån samtidigt som jag okoncentrerat försökte suga två kukar. Adil bytte plats med Jocke och så kom Adil in i mig och jag trodde att jag skulle svimma. Det var så härligt. Jag trodde att jag skulle sprängas. AdIl var inte lugn alls utan stötte sin kuk mycket hårt i mig direkt från början och kallade mig både det ena och det andra samtidigt som han brutalt knullade mig. Jag klarade inte av att suga nu och spjärnade emot betongblocket samtidigt som jag knullades av Adil med mycket hårda stötar. Det kändes som jag skulle gå sönder men samtidigt kändes det så fantastiskt skönt. Han höll min midja hårt och stötte kuken hårt i mig. De andra avbröt och sade att de kände sig utanför. Jocke lade sig på betongblocket och sade att jag skulle sätta mig på honom. Jag hasade mig fram och satte mig på Jocke och förde in hans kuk i mig och började rida honom. Adil körde in ett finger i min rumpa samtidigt som jag red Jocke och tog sen plats bakom mig. Jag höll mig stilla samtidigt som Adil förde sin kuk mot anus och tryckte på. Det här gjorde ont och jag sade att han får sluta.

– Slappna av fick jag till svar av Adil. Erik tittade på mig och tog tag i mitt huvud och sade att jag skulle slappna av med hela kroppen och smekte mitt hår och rygg samtidigt som Adil pressade på. Såja gumman sade Erik lugnade och då släppte det efter och jag kände att Adils kuk började vinna mark och glida sakta sakta in i min rumpa. Den gick till botten och Adil grymtade högt och började knulla mig den här gången långsamt. Erik hoppade upp på betongblocket och jag började suga hans stora kuk. Nu hade jag tre kukar mig och Adil hade nu lagt det långsamma åt sidan och knullade mig hårt i rumpan samtidigt som han började kalla mig slyna och hora. Jag noterade i dimman att det hade börjat komma folk till platsen. Vårt knull hade lockat till sig åskådare. De flesta stod faktiskt och runkade. Två hoppade upp på betongblocket och förde sina kukar till min mun och jag öppnade munnen och lät mig villigt munknullas.

Adil grymtade till och sade

– Flytta på er. Erik och de två okända herrarna flyttade på sig och Adil började runka sin kuk framför mitt ansikte. Jag lade min ena hand på hans lår samtidigt som jag hade min hand på betongblocket för att inte ramla. Jag gapade och stack ut min tunga tio centimeter framför Adils kuk. Första strålen med sperma gick rakt in i munnen, andra kinden och de återföljande hittade rätt i min mun. Det kom mycket och när han sprutat klart tog han sitt finger och förde in sperman som inte hamnat i munnen i munnen. Det smakade salt och lite främmande men jag svalde och smakade på Adils sperma med ett leende. Jag kunden nog inte bli kåtare. Adil hoppade ner från blocket och började klä på sig.

– Vart ska du frågade jag. Samtidigt som Jocke började jucka i mig underifrån och Erik styrde sin kuk i min mun och de två okända männen som stod på betongblocket närmade sig med sina kukar. Adil bara gick. Jag försökte titta efter honom men en okänd röst sade att vi inte är färdiga med dig än. Nu var det så många män runt mig så jag hade ingen koll på hur många det var. Det måste varit minst ett 20 tal som lockats till platsen. Jag fortsatte att rida Jocke samtidigt som jag kände någon som pressade sig mot mitt anus och gled in utan problem i botten. Jag vände mig om och mötte ansiktet av en okänd utländsk man med svart skägg som stönande började knulla mig i rumpan. Jag hade alltid 5-6 kukar framför ansiktet som jag turades om med att suga och många bytte plats för att knulla mig i röven. De gick i ring runt mig. Dimman tätnade ännu mer. Det blixtrade till ibland och jag märkte att några tog kort men jag brydde mig inte. En helt okänd svart kille lade sig nu ner på rygg och sade att jag skulle komma till honom. Folk hjälpte mig på plats för allt var som i ett töcken. Han tog tag i sin så stora kuk och förde den mot mitt anus. Han började kulla mig underifrån i rumpan och någon höll på mot mitt anus och pressade på och ovanför min rygg och jag vände mig om och jag kände inte igen honom. Han förde sin kuk mot röven och pressade in den. Jag grinade till lite men han pressade hårt och jag kände att olja hälldes på min rumpa. Mannen ovanför tog i som bara den och pressade och pressade. Det svartnade för ögonen men gulliga Erik lugnade mig och smekte mitt ansikte och masserade mina axlar och manade mig att slappna av. Jag höll i hans hand samtidigt som mannen ovanför mig började helt plötsligt kunna sakta glida in i röven. Båda var i botten och jag log mot Erik och kände mig stolt att kunna knullas med två kukar i rumpan. Jag kändes som att jag blev hög av kuk. Var detta min drog? Många bytte plats i min rumpa. Den killen som jag sög medan jag knullades med två kukar i samma hål som jag prisade för behandlingen stönade till och tömde sig i mun. Det kom inte så mycket så jag svalde hela satsen. Han hade nog inte varit inne i mig gissade jag.

– Nu slutar vi ropade Jocke

Ena killen som knullade mig från min rygg gled ur mig. Även så killen under mig gled även han ur. Jocke hjälpte mig upp på benen och undrade hur det var. Naken så sade jag att det var helt underbart om kanske litet skämmigt. Folksamlingen höll även med att det var så.

– Jag har en ide hur vi ska avsluta detta om det är okej med dig, tjejen.

– Vad då, undrade jag.

– Jo, de flesta har här nu knullat dig i två timmar , Jesses har det gått två timmar, tänkte jag. Jocke fortsatte. Jo många vill tömma nu och jag tänkte att om alla presenterar sig för dig sen går du ner på knä sen tömmer sig alla i din mun en och en, vad tycker du om det?

– Jo, det är okej sade jag och tyckte det verkade lite knäppt men det var mycket som var knäppt denna kväll, Alla presenterade sig och tog mig i hand och jag tog alla på deras kuk när de stod i kö på att ta mig i hand. En del klämde på min rumpa och bröst också. De flesta kände man igen från turkiska föreningen som inte låg så långt härifrån. Jag räknade till 26 män. En medelsålder man presenterade sig och sin gamla pappa och han sade att vaken han eller hans pappa hade tömt sig i en ung flickas mun någon gång. Jag svarade att nu skulle de få göra det. Mannen undrade om pappan kunde få göra det först och det var okej för de flesta.

Jag gick ner på knä och upptäckte att någon varit snäll och lagt ner en mjuk skiva så jag inte skulle få ont i knäna. Jag rättade till mitt hår och tittade upp i taket och stack ut min tunga och gapade stort och sade att de skulle börja. Männen stod i ring och runkade sina kukar. Mannen hjälpte sin pappa fram som hade lite svårt med att få stånd. Jag erbjöd min hjälp. Samtidigt som mannen stödde pappan så sög jag upp den gamle mannens kuk och han stönade till och han sprutade i min mun. Det kan inte ha varit många droppa tänkte jag, men mannen såg lycklig ut och mumlade något på turkiska. Manne ledde bort pappan och nu sa Jocke att nu kör vi. Jag rättade till håret att väntade på den första satsen. Den första mannen kom fram hade en riktigt ådrig kuk och kände igen honom som den förste okände mannen som kom in i mig förut. Han runkade sin kuk framför mitt ansikte och jag log mot honom och smekte hans pung samtidigt som han runkade mer intensivt. Kom igen nu sa jag samtidigt slickade mig om munnen. Plötsligt kom det sperma som träffade mig rakt på gommen. Jag blev så överraskad så jag stängde munnen och den andra strålen träffade läpparna. Den är killen hade extremt mycket sperma och han sprutade stråle efter stråle med sperma i min mun och ansikte. Han lämnade mig och gick och nästa kom fram och sprutade mig i ansiktet. Nu kom de fram två och två och jag trodde inte att en det fanns kukar som kunde ha så mycket sperma. En del sprutade bara några droppar medan en del hade mycket i sin pung. Jag gapade så stort jag kunde och männen tömde sig i min mun och ansikte. Plötsligt kände jag något kallt mot min kind och såg att det var Erik som med en sked fångade upp överbliven sperma som inte hittat till min mun och förde till ett glas.

Männen fortsatte att tömma sig i min mun och ansikte och jag svalde så mycket sperma jag kunde. De flesta stoppade kuken i min mun så jag kunde suga den ren också efter de sprutat och jag sög så jag började känna mig trött i munnen. Den sista som kom fram var Jocke som runkade i långa drag framför ansiktet men när han skulle komma så körde han i kuken i min mun och jag kände hur munnen fylldes med hans varma sperma och med blicken fästa vid hans så svalde jag hans sperma med ett leende. Jag drack Jockes sperma med dimmig blick.

När alla hade tömt sig så satt jag och Erik kvar ensamma för alla gick. Store Erik satt och log vid betongblocket och sade.

– Det här skulle din pappa se.

Jag bara skakade på huvudet och tyckte han var larvig. Nåväl sade han. Botten upp sade han samtidigt som han gav mig glaset. I botten av glaset låg en del sperma och skvalpade. Jag tog glaset och log och stoppade ner ett finger i glaset och studerade det. Jag förde glaset till min mun och började dricka. Det var väl två klunkar.

– Ahh, sade jag. Erik bara log och sade att detta var det häftigaste han varit med om i sitt 41 åriga liv. Jag höll med. Han undrade vad jag skulle göra nu och svarade med att jag skulle gå hem och ta en dusch och lägga mig och sova. Det tyckte han var en bra ide. När vi hade klätt på mig så hejdade jag mig.

– Har du sprutat?

– Nä de e lugnt.

– Hallå, klart du ska det, jag kan suga av dig.

– Ja gärna.

Vi gick bakom en parkerad bil för jag ville inte locka till oss en ytterligare folksamling och jag gick ner på knä och Erik plockade fram sin kuk som såg fin ut när ljuset från gaslampan utanför parkeringshuset. Den var ådrig och lätt över 30 cm. Jag tog tag i den och började runka mjukt och lät den andra handen massera hans kulor. Jag förde kuken mot mina läppar och slickade runt ollonet och lär min stav i tungan rispa mot undersidan av kuken. Jag försökte att suga djupt och fick den långt ner i halsen och Erik stönade.

– Var du någonsin i mig? Frågade jag Erik.

– Bara i fittan stönade han till svar. Jag reste mig upp och drog av mig de kladdiga trosorna och lade mig på mage på motorhuven på en bil. Kom igen sa jag. Jag vill att du behandlar mig som den hora jag är. Jag var så kåt. Erik tog sin stora kuk och förde den mot min röv men det tog stopp. Det går aldrig sade han. Kom igen sa jag och försökte slappna av. Det nästan svartnade för mina ögon av smärta men Erik kom in centimeter efter centimeter ända tills han var helt inne. Han började knulla mig mjukt med sin monsterkuk och ökade och till slut så höll han mig i ett skruvstäd mot bilen och när jag kände denna 130 kilos man och hans monster kuk gå till botten i mig kändes som att jag skulle krossas av hans tyngd och stora kuk. Han knullade mig nu mycket hårt och jag höll på gå i bitar. Han måste ha tagit i allt han kunde. Dimman närmade sig igen och jag gled in i en koma. Nu är det dags ropade erik och tog tag i sin kuk och runkade några drag. Jag tittade förväntansfullt på kuken och gapade stort. Första strålen träffade gommen, andra svalget och jag hulkade till, tredje hakan, fjärde näsborren. Det var den värsta sats jag sett. Det kom flod efter flod med sperma. Han förde in kuken i min mun och jag fick svälja gång efter gång med sperma. Jag sög hans kuk ordentligt rem på sperma och Erik förde överbliven sats till min mun och jag slickade hans fingrar ren.

– Fantastiskt, sa Erik och tog på sig byxorna och vände ryggen och gick.

Nu satt jag där på asfalten och började nyktra till. Hur många hade varit med. Och skulle det komma fram till min pappa. Skolan då? Skulle det komma fram där. Turkiska föreningen var det bara att ta omvägar runt i fortsättningen. Jag sansade mig och började gå hem. Som tur mötte jag ingen på vägen hem för det hade blivit rätt sent nu. Och jag så kladdig och tilltufsad ut. Jag låste upp dörren och gick in. Pappa som vanligt i soffan och jag rättade till hans filt. Jag gick in och duschade och lade mig i min säng. Tankarna snurrade i mitt huvud och hela min kropp värkte, speciellt min rumpa, men jag somnade. Men jag hade glömt att ställa mobilen på väckning.

Det här var första dagen i Sandras liv. Fortsättning kommer. Fäll gärna kommentarer om hur ni tycker det ska fortsätta. Ska det vara mjukare, eller hårdare, är det för perverst? Eller var det så uselt så man kan lägga ner? Detta är mina fantasier som jag skriver av mig, saker som jag aldrig skulle göra i verkligheten.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s