Lilla Boy, Del 2 "tagen På Bar Gärning"


Trots både negativa och positiva reaktioner samt kommentarer av min nya följetång kommer jag här med en andra del.

Enjoy

Bil efter bil svischade förbi Lilla Boy där han stod på den nästan ödsliga parkeringen, men han kunde inte se en skymt av just den där bilen. Han kastade en blick på den stora klockan som satt på en av stadsbyggnadernas väggar, och den visade tio minuter över fem. Lilla Boy började undra om han inte hade blivit lurad, men lät tåla sig och vänta i ett par minuter till. Det var precis när han tänkte vända om för att gå hem som en silverfärgad Bmw sladdade upp framför honom på parkeringen. Passagerardörren öppnades inifrån bilen, och Lilla Boy gick med försiktiga steg fram mot bilen och klev in.

Mannen som satt i bilen var samma man som Lilla Boy hade pratat med på Internet samt haft telefonsex med häromkvällen. Och nu träffades de som de hade bestämt för att eventuellt ha lite skönt sex. Men Lilla Boy var nervös, vilket man kunde se på honom.

Mannen presenterade sig som Anders, och när han log mot Lilla Boy sken det om hela hans ansikte.

Lilla Boy hälsade i sin tur och satte sedan på sig bilbältet när han hade satt sig tillrätta i sätet.

– Är det ditt riktiga namn, frågade Anders och skrattade till lite lätt så att man kunde se hans tydliga skrattgropar.

– Nej, jag heter Jacob egentligen, svarade Lilla Boy och tittade lite blygt på mannen.

– Okej, får man kalla dig Jacob?

Lilla Boy nickade och synade sedan mannen i ögonvrån. Mannen hade utgett sig att vara trettiofem, men såg betydligt yngre ut. Kanske som trettio på sin höjd. Han hade mörkt hår i någon kortklippt frisyr, lite tillrufsat sådär. Ansiktet var manligt med markerade kindben, ögonen klargröna och ett härligt inbjudande leende fick hela hans ansikte att skina upp. På sig bar han någon kort oxblodsfärgad skinnjacka, under det någon svart stickad tröja och så ett par svarta tajta jeans. Han var rockig i sin stil, och det var det som fick honom att se yngre ut.

– Hur gammal var du nu igen sa du?, frågade Anders och svängde bilen i en kraftig kurva.

– 16, svarade Lilla Boy och tog bort sin mörka lugg från ögonen.

– Det är ungt, sa Anders. – Du vet väl att det är du som bestämmer. Vi kan bara ta en fika om du vill. Jag har föresten en fotostudio. Tänkte om du kanske ville bli plåtad? Vi gör vad du vill.

– Okej, sa Lilla Boy och flackade med blicken.

Anders skrattade. – Det var ju ett svar som talade för sig, sa han och klappade Lilla Boy på axeln. – Men vet du vad? Vi kör till min studio så bestämmer vi där vad du vill göra. Okej?

– Okej, sa Lilla Boy och gav ifrån sig ett tyst skratt.

– Det är charmigt att vara blyg, sa Anders. – Men jag ska nog få dig att säga mer än okej, sa han och gav Lilla Boy en blinkning.

En stund senare bromsade bilen in på en parkering framför en vit byggnad. Anders stängde av motorn och klev sedan ur bilen. Sedan gick han till andra sidan bilen och öppnade dörren åt Lilla Boy som klev ur.

– Här jobbar jag, sa Anders. Eller jag har min studio här i alla fall.

– Okej, svarade Lilla Boy och nickade. Sedan kom han på sig själv med att det säkert var femte gången han hade sagt okej nu, så han började skratta hysteriskt.

– Du är rolig du, sa Anders och tog sin arm om Lilla Boys midja. – Kom så går vi in.

De gick sedan in i porten till byggnaden och gick därefter några trappor upp, för att till sist träda in genom en dörr som ledde till Anders studio.

– Här inne jobbar jag, sa Anders och kastade sin jacka på ett skrivbord. – Ska jag ta din jacka?

Lilla Boy tog av sig sin jacka och gav Anders den, och tittade sig sedan omkring. Ljuset var väldigt intensivt, och själva stämningen var steril men samtidigt modern. På ena sidan av rummet fanns en slags kuliss arrangerad där han antog att Anders tog sina foton. Där fanns också en rund madrass med en massa kuddar som utgjorde ett stort berg i regnbågens alla färger.

– Kom, gör det bekvämt för dig, sa Anders och drog med Lilla Boy till den runda madrassen.

Lilla Boy lät sig dra sig med Anders och sjönk sedan ner över kuddberget på madrassen. Anders lade sig ner bredvid Lilla Boy och drog försiktigt bort luggen för ögonen på honom.

– Du är väl inte rädd för mig? Du vet att vi gör vad du vill, sa Anders.

– Nej jag är inte rädd, svarade Lilla Boy och log lite.

– Oj, jag fick dig att säga mer än ett ord denna gången, sa Anders och började applådera för att sedan skratta lite lätt. – Du är väldigt söt i alla fall. Skulle du ha något emot att jag kände lite på dig?

Lilla Boy skakade på huvudet och lät sig sedan beröras av Anders stora manliga händer som började smeka honom inunder tröjan lite försiktigt.

– Vad härligt mjuk du är, sa Anders och lät sig sedan dra upp Lilla Boys tröja så att bröstet blottades. Sedan böjde han sig över den taniga tonårskroppen och började kyssa bröstkorgen lite försiktigt.

Lilla Boy lyfte på bröstkorgen och började sedan stöna lite lätt. Anders flåsade tung och nafsade tag i ena bröstvårtan, och Lilla Boy kved till.

Plötsligt ringde Anders mobil, och han ursäktade sig och satte sig sedan upp på madrassen och letade fram sin mobil han hade i fickan. Han lät aningen irriterad när han svarade, och drog sedan en djup suck när samtalet var klart efter några sekunder.

– Jag måste rusa iväg i ett ärende, sa han och tittade på Lilla Boy som låg kvar på madrassen med halvt blottad överkropp. – Är tvungen att lämna in några bilder som jag hade glömt. Kan du verkligen ursäkta mig?

Lilla Boy visste inte vad han skulle svara. För han visste ju inte om han skulle bli tvungen att gå, eller om han skulle stanna kvar och vänta, så han svarade bara ”Okej”, med en kort axelryckning.

– Hade du haft något emot att vänta här? Det går snabbt. Är tillbaks om en halvtimme.

– Ja jag kan vänta, svarade Lilla Boy och gav Anders ett leende.

– Vad glad jag blir. Jag skyndar mig, sa Anders och gav Lilla Boy en hastig puss på munnen och reste sig sedan upp.

Några sekunder senare hade Anders lämnat studion, och Lilla Boy låg kvar på madrassen bland berget av alla kuddar. Under hans tajta jeans hade hans kuk styvnat, och han lät sig försiktigt smeka den ovanpå byxorna samtidigt som han kved tyst. Han tittade sig sedan omkring för att försäkra sig om att han verkligen var ensam, och knäppte sedan stegvis upp knapparna i jeansen och drog försiktigt fram kuken. Med lätta handtag drog han förhuden fram och tillbaks samtidigt som han stönade lite lätt. Handtagen blev allt hårdare och intensivare, och snart runkade han sig själv så häftigt att han låg och stönade högt där på madrassen.

Rätt som det var mellan det intensiva runkandet och de höga stönen hördes en dörr smälla igen. Lilla Boy reste sig upp och fick med förvåning syn på två killar i 20-års åldern som stod och tittade på honom, stumma av samma förvåning som Lilla Boy tittade på dem. Snabbt ryckte han tag i en kudde och lade den över sitt skrev för att dölja sitt stånd.

Killarna gick fram ett par meter mot Lilla Boy där han låg, pionröd i ansiktet och med ett hjärta som dunkade av nervositet.

– Vem är du då?, frågade den ena killen som hade mörkt hår i en slags poppig frisyr, och tittade sedan på Lilla Boy med ett rätt roat leende på läpparna.

– Ehh… jag…jag väntar på Anders, stammade Lilla Boy fram.

– Men då förstår jag, sa killen och gav den andre killen ett finurligt ögonkast. Den andre killen som var något längre än den första killen, med svart kort och rufsigt hår, tittade i sin tur på Lilla Boy.

– Varför väntar du på Anders då?, frågade den första killen och tog ett par steg närmre.

– För att… jag vet inte, svarade Lilla Boy och kände hur han helst av allt skulle vilja springa därifrån.

– Du behöver inte förklara dig, sa den andre killen med det svarta rufsiga håret. – Vi förstår.

De tittade sedan på varandra, flinade och gick närmre madrassen och satte sig sedan ner på varsin sida om Lilla Boy.

– Vilka är ni då?, frågade Lilla Boy och försökte att förstå situationen.

– Vi jobbar för Anders, hjälper honom och så. Vi skulle hit för att hämta en kamera, sa killen med det mörka håret. Christian heter jag, och min vän här heter David, sa han och nickade åt killen med den poppiga frisyren – Vad har du under kudden föresten?, sa han och flinade.

Lilla Boy tittade ner och kände hur han blev allt rödare i ansiktet.

– Men seså, vad har du under kudden?, frågade den andra killen som tydligen hette David och slet tag i kudden så att Lilla Boys kuk som nu var i slakt tillstånd blottades.

Killarna tittade på varandra, och sedan på Lilla Boy som låg helt stel och vågade inte röra ett finger.

– Tror du att Anders skulle ha något emot att vi värmde upp dig lite?, frågade killen som hade presenterat sig som Christian, och skrattade sedan mot Lilla Boy. – För om jag inte har helt fel så är du här för bli knullad. Eller har jag fel?

Med blicken fortfarande neråt skakade Lilla Boy på huvudet erkännande, och lyfte sedan upp blicken för att titta på först den ena killen, och sedan på den andre. De var ganska snygga, smala och långa med alternativa utseenden. Precis sådana killar Lilla Boy drogs till. Och precis sån han själv var.

-Hur gammal är du?, frågade Christian med det mörka rufset efter någon halv minuts tystnad.

– 16, svarade Lilla Boy.

– Okej, och du heter?

– Jacob, men kallas för Lilla Boy.

– Sött. Vad skulle du säga om vi fick leka lite med dig Jacob?, frågade Christian.

Lilla Boy svalde och ryckte sedan på axlarna och flackade nervöst med blicken fram och tillbaks.

– Men det blir roligt, sa David med den poppiga frisyren och förde försiktigt fram sin hand mot Lilla Boys kuk som började växa sig styv igen.

– Okej, svarade Lilla Boy.

Lilla Boy visste inte varför han svarade som han gjorde. Men ett okej var ett okej, menat som ja, och de båda killarn hade rest sig upp från madrassen och var i full färd med att klä av sig.

Snart kröp de ner nakna, från topp till tå, och lade sig på varsin sida om Lilla Boy. Båda hade redan ett varsitt maffigt stånd, och de började smeka Lilla Boy lite överallt.

David, som hade störst kuk, började dra av Lilla Boys byxor, medan Christian lutade sig fram och började kyssa Lilla Boy med mjuk tunga.

Lilla Boy besvarade hans kyss med slutna ögon, och kände hur kåtheten steg när hans kläder drogs av, plagg efter plagg. Snart var alla kläder av, och Christian som hånglade med Lilla Boy satte sig upp och tittade först på David, sedan återigen på Lilla Boy.

– Gillar du att suga kuk?, frågade han sedan.

– Gör jag väl, svarade Lilla Boy. –Eller jag har aldrig sugit av någon.

– Är du oskuld?, frågade den andre killen plötsligt, samtidigt som han satt och drog i sin kuk lite försiktigt.

Lilla Boy nickade och gömde sedan sin blick bakom luggen.

– Underbart, sa Christian och tog sedan sin hand om Lilla Boys nacke och drog honom försiktigt till sin kuk. – Du får säga till om du inte vill mer. Ok?

– Okej, sa Lilla Boy och tittade på den maffigt stora och härliga kuken han hade framför sitt ansikte nu. Sittandes på knä drog Christian honom allt närmre sin kuk, och snart nuddade Lilla Boy hans ollon med sin tungspets. Med en lätt nyfiken och girigt hungrig tungspets började han att vispa det glansigt blanka ollonet med snabba tungdrag, och Christian började stöna tungt. Lilla Boy tittade upp på honom med stora ögon, men hänvisades snabbt till att fortsätta med det han höll på med genom att tryckas närmre kuken så att den stötte in i hans mun. En frän smak av de första kuksafterna fyllde hans mun, och han började suga Christian med långa och mjuka drag så att förhuden drogs fram och tillbaks.

Plötsligt kände Lilla Boy hur David, den andre killen, fattade ett tag om hans beniga höfter bakom sig. David lyfte sedan upp Lilla Boys rumpa något så att han stod på knä med putad rumpa. Lilla Boy gjorde inget motstånd, utan fortsatte suga av Christian.

– Vilken söt liten rumpa du har, stönade David fram samtidigt som han särade på de små skinkorna så att Lilla Boys anus öppnade sig något.

Lilla Boy kved med Christians kuk i sin mun när David lät sin tunga nudda hans anus med fuktigt mjuk och varm tunga. Han borrade sedan in sin tunga i analöppningen en liten bit för att mjuka upp Lilla Boys trånga anus, och Lilla Boy började stöna tungt av kåthet.

Plötsligt slutade David att slicka Lilla Boys anus, och bad honom att ställa sig upp ordentligt på alla fyra. Christian drog ur sin kuk ur Lilla Boys kuksugarmun, och Lilla Boy ställde sig upp ordentligt på alla fyra över madrassen som han blev tillsagd. Snart stod han där på alla fyra med lätt särade ben och putad rumpa. Christian och David bytte plats med varandra, så David som hade slickat Lilla Boys anus tryckte istället ogenerat in sin kuk i hans mun. Christian i sin tur tog över Davids plats och började med att sära på Lilla Boys skinkor. Han tog sedan sin kuk och tryckte upp ollonet mot analöppningen och började med att mjuka upp ringmuskeln. Lilla Boy kved något så fruktansvärt, och hjärtat slog hårt i bröstkorgen av en blandning av kåthet och rädsla för att det skulle göra ont.

Sakta gled Christian in med sin kuk någon centimeter i Lilla Boys anus, och ringmuskeln omslöt kuken tajt. Lilla Boy skrek till av smärta. Men David strök honom försiktigt och tröstande längs med kinden och lugnade honom samtidigt som han munknullade honom omsorgsfullt. Christian gled in ytterligare en bit med sin kuk i Lilla Boy, och hans anus var så trång att han nästan fick trycka med hela sin kraft mot honom för att komma in.

Snart var hela kuken inne, och Lilla Boy kved något förfärligt av smärta. Hans anus omslöt Christians kuk ordentligt, och det var knappt att han kunde tränga in den sista biten utan att behöva ta till med en hård stöt så att ett gällt skrik hördes från Lilla Boy när kuken nådde så långt in den kunde komma.

– Gör det ont?, frågade Christian som nu fyllde upp Lilla Boys anus helt.

Lilla Boy nickade lite medan han sög av David intensivt.

– Du får säga till om vi ska sluta.

Lilla Boy nickade ytterligare en gång och koncentrerade sig sedan fullt på kuken som fyllde hans mun.

Christian satte sina händer stadigt om Lilla Boys höfter och började dra sig sakta ut. När kuken nästan var ända ute stötte han sig in igen, denna gång med en lite hårdare stöt än den förra. Lilla Boy skrek till igen, men denna gång visade Christian ingen som helst nåd. Utan han började stöta sig in och ut i Lilla Boy så intensivt att Lilla Boys späda kropp slungades fram och tillbaks över madrassen. Stötarna blev allt häftigare och intensivare, och rummet fylldes av tunga stön och gälla skrik.

David höll ett hårt grepp om Lilla Boys nacke för att hålla honom kvar i sin sugande position när han slungades fram och tillbaks av de hårda stötarna.

Mitt i allt slogs en dörr igen, och alla tre vände sig om mot den och upptäckte med sin förvåning att Anders stod där och nästan gapade av förvåning av vad som försiggick.

David drog sig snabbt ur Lilla Boys mun och började stamma fram något som ingen i rummet kunde tyda.

– Vi skulle bara hämta en kamera, förklarade Christian sig istället och drog snabbt ut sin kuk ur Lilla Boys trånga anus.

Anders bara stirrade på de tre nakna kropparna framför honom, och tog sedan ett par steg fram mot dem.

Lilla Boy som fortfarande stod på alla fyra med putande rumpa tittade nervöst på Anders som hade fäst sin blick i honom. Anders tog ytterligare ett steg närmre madrassen, mot dem, och knäppte sedan upp sin gylf.

Fortsättning följer om intresse finns 😉


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s