Hela 40 % Hade Onanerat På Jobbet.

Skrattade istället vidare åt Playboy`s Party Jokes.Skorna sparkade hon av sig och hon vickade på tårna in under sätet framför henne.

Tåget åkte vidare.

Tåget bromsade in och stannade i Bålsta och den unga killen klev av.

Denna Rebecca Ramos presenterade som den äldsta playmaten i Playboy… med sina 35 år var hon en fulländad kvinna. Hela 40 % hade onanerat på jobbet.

Ibland slängde hon en blick ut på naturen som schvisade för där ute men hon kunde den nästan utantill vid det här laget efter alla resor.Hon tänkte på sommaren då hon varit där och inte kunde släppa ögonen från den mörkhåriga skönheten i stringtrosa.Om det inte varit för den där nya tjejen på jobbet som hade kommit och erbjudit henne en kopp te.Någon Bond brud kommer man aldrig att bli tänkte och skrattade inom sig och gick vidare i tidningen.

Vant runkar du mig samtidigt som du njuter av den både hårda och lena kuken i din mun. Lekfullt nafsar jag i din nacke och du känner hur huden knottrar sig ännu mer.
Du förlorar dig i rytmen. Du sneglar nyfiket på min väska som står intill stolen där jag sitter.
– Det låter jättegott hör du diffust i bakgrunden.
Servitrisen står snett bakom din rygg och du hör at jag ber henne rekommendera något men det enda du är helt medveten om – är min hand under bordet – och att du inte har några trosor på dig. tvärtemot vad du har lärt dig så svarar du intuitivt med att sära på låren och medan hon fortfarande står bakom dig så känner du att mitt ena långfinger glider in dig. Ska vi gå eller? Med långsamma drag smeker jag mig själv och njuter av din uppvisning.Du hör vad jag säger och svarar men det du känner starkast är den sugande känslan i din maggrop och mellan dina lår. Jag stryker dig på armens utsida och drar ut din stol.
– Ursäkta men vi skulle vilja ha lite mer vin här hör du mig säga.

Sara, min flickvän och jag

Pia kysste långsamt den den artonåriga snyggingens hals, smekte av hennes topp så att de uppnosiga brösten blottades. Min pung strök mot Saras panna som låg under och slickade för glatta livet. Kvällen gick och trots att det inte är några som helst fel på min flickvän kunde jag inte låta bli att smygtitta på brunetten så fort jag fick tillfälle. Min flickväns stön måste ha väckt flera grannar. Mina känslor pendlade snabbt mellan upphetsning och svartsjuka när jag såg hur de höll på.

Jonna och Evilinas upptäckter (del 1)

Hon gick ut ur båset och det var tomt. Hennes luggklippta, axellånga hår flög fram och tillbaka när sög. Hon lät tungan undersöka ollonet medan hon rörde huvudet fram och tillbaka över kuken, sakta men noggrant. Kuken var säkert 25cm lång. Hon tog en bit papper och torkade sig mellan benen, ställde sig upp och knäppte jeansen.

En varm vätska fyllde snabbt upp hennes mun. Hon hörde dörren jämte sig öppnas och stängas och en person lämna toaletten.
17 åriga Jonna och 16 åriga Evilina skulle gå på Bio och tog bussen in till stan.

– Sug mig!
– Ja men skynda dig då, Insläppet är om tio minuter.”.

– Fan vad sexig du är.

Och som en order följde sextonåriga Evilina befallningen och började suga betydligt mycket snabbare.

Advertisements